Työ tai yrityskumppanuus tarjolla

Työ/yrityskumppani saa paikan.

Hei sinä innokas ja vastuuntuntoinen työnhakija, tai yrittämisestä kiinnostunut.

Turvallisuusalan yrittäjä hakee ICT alan osaajaa, työharjoittelijaa tai opiskelijaa tekemään osa-aikaisesti verkkokauppani optimointia, päivityksiä, sekä verkkokaupan parantamista ym. yrittäjän sairasloman ajaksi, sekä jälkeenkin päin. Uudet sivut myös vaihtoehto, koska jo kahteen kertaan on juuri toimintakuntoon saadut sivut poistettu ilman lupaa. Tämän hetkiset sivut jotka on täysin keskeneräiset ja optimoinnit ym, niin niitä pitää parantaa.

Tuon Pohjoismaihin yksin oikeudella erilaisia ovisilmäkameroita, hälytysjärjestelmiä, henkilökohtaisia turvatuotteita sekä oven aukaisujärjestelmiä. Nyt on oma brändi kodin ja yritysten turvaamiseksi tulossa Pohjoismaihin ja tämä pitää saada mm. Amazoniin ym. Kehityshankkeista AMK:n ja projektien kanssa on odotettavissa valmiit markkinat, joihin haetaan jatkajaa.

Haemme myös yhteistyökumppaneita kohta alkavaan avustetun asumisen kehityshankkeeseen, jonka tarkoituksena tarjota valmis palvelukonsepti hoivarakennuttajille, palvelutaloille, järjestöille, yksityisille ihmisille, sekä kunnille ym.

Yritys myy kodin ja yritysten suojaamiseksi ja turvaamiseksi tarkoitettuja laitteita. Erityisesti vanhukset ja liikuntarajoitteiset ovat meidän mukaan tuotteiden kohderyhmää.
Osakkuus työtä vastaan, tai yrityksen osto on myös mahdollista. Suurin osa työstä on mahdollista hoitaa etänä, jos niin sovitaan.

Lähetä linkki ystävällesi

0 Comments
Facebook
Facebook
Twitter