Apu ja Turva AT Uudistuu!

Apua ja turvallisuutta arkeen!

Apu ja Turva AT tarjoaa tuotteita, joilla parannetaan erityisesti huonokuntoisten, vanhusten ja lapsiperheiden turvallisuutta ja hyvinvointia. Tuotteet ovat erilaisia sähköisiä ja digitaalisia ratkaisuja, kuten ovisilmäkameroita, ovenavausjärjestelmiä, kulunvalvontalaitteita, turvapuhelimia, henkilökohtaisia turvatuotteita sekä paikantimia,palvelutaloille, yrityksille, maatiloille ja yksityiskoteihin.

Asuminen turvallisemmaksi oikeanlaisilla teknologiatuotteilla.
Ulkona liikkuminen huolettomammaksi valvontalaittein ja hälyttimin.
Apua arjesta suoriutumiseen toimintakyvyn ollessa alentunut.
Yksinkertaisia ratkaisuja asumisen pulmiin ja riskeihin.
Helpotusta arjen askareista selviytymiseen.

Scandi-Watch – Ovisilmäkamerat

Tuomme maahan yksinoikeudella koko Pohjolaan mm. Scandi-Watch ovisilmäkameroita.
Kaikki tuotteet ovat pian esillä sivuillamme. Apu ja Turva AT keskittyy jatkossa kahteen päätuoteryhmään. Ovisilmäkameroihin ja Paikantimiin. Kodin ja yritysten turvaksi tuotamme kyllä myöhemmin muitakin tuoteryhmiä.

Apu ja Turva AT keskittyy pääasiassa vanhusten ja vammaisten kotona asumisen turvaamiseen turvallisuustuotteita ja palveluita tarjoamalla.

Tällä saralla apua tarvitsevien kuten vanhusväestön kasvaessa on paljon potentiaalia apu ja turvateknologian käyttöönottoa varten asiakaskunnan vain kasvaessa. Turvatuotteemme palvelee kuitenkin paljon laajempaakin asiakaskuntaa, kuten kunnat ja kotihoito, sekä yritykset, isännöitsijät ja yksityiset kotitaloudet.

Näillä laitteella saadaan puhe- ja kuvayhteys oven takana olijaan. Ovisilmäkamerat voivat myös valokuvata sisäänpyrkijän, joko automaattisesti, tai manuaalisesti.
Ovisilmäkamerat auttavat tunnistamaan sisäänpyrkijän jo ennakolta. Langattomalla järjestelmällä voidaan kotisohvalta käsin varmistua tulijan henkilöllisyydestä.

Monissa malleissamme on pian saatavilla lisävarusteena myös ovenaukaisu kauko-ohjaimella, joka voidaan avata monitorin, kauko-ohjaimen, tai kännykän avulla.

Turvattomuuden tunteen lisääntyessä on hyvä nähdä sekä kysyä kuka on oven takana ennen sen avaamista. Ovisilmäkamera on hyvä ratkaisu tunnistettaessa vierailijat.

Tuntuuko sinusta koskaan tältä?

Ihmettelen kun meillä soi monena iltana peräkkäin ovikello ja monta kertaa illassa. Inhottava tunne kun ei tiedä kuka on?

Näillä laitteilla ongelma on ratkaistu! Voit pitää monitori osaa, vaikka sängyssä maatessasi. Laitteessa on automaattinen kuvanotto vierailijasta ja molemmin puoleinen puheyhteys jotta voit keskustella ja katsoa millä asialla henkilö on.

Tässä tuoteryhmässämme emme lähde kilpailemaan hinta edellä, vaan että tuotteet olisivat kestäviä, laadukkaita, monitoimisilla ominaisuuksilla eri käyttäjäryhmien tarkoituksiin.

Huom. Jälleenmyyjät ovat tervetulleita sovittavalla provisiolla, sekä kaikki muu yhteistyö on tervetullutta.

0 Comments

Facebook
Facebook
Twitter